неділя, 15 березня 2020 р.

10 клас (екологічний профіль)

16.03.2020 р.
Тема: Вуглеводи. Класифікація вуглеводів. Глюкоза, її склад, фізичні властивості й поширеність у природі. Будова глюкози як альдегідоспирту. Циклічні форми глюкози. Поняття про оптичну ізомерію
  1. Опрацювати § 34, ст. 187-189
  2. Виконати впр. 1-4, ст. 191.
17.03.2020 р.
Тема: Хімічні властивості глюкози: повне і часткове окиснення, відновлення, взаємодія з гідроксидами металічних елементів, бродіння (спиртове і молочнокисле), етерифікація та етерифікація
1.     Опрацювати § 34, ст. 187-189.
2.     Виконати впр. 5-11, ст. 191-192.
3.     Виконати тестові завдання join.naurok.ua, код доступу 895697.

18.03.2020 р.
Тема: Застосування глюкози, її біологічне значення
             1.      Зробити конспект та вивчити його https://subject.com.ua/chemistry/zno/181.html.
      2.      Розв’язати задачу:
Масова частка крохмалю у картоплі становить 20 %. Розрахуйте масу глюкози, яку можна добути з картоплі масою 405 кг. Вихід продукту дорівнює 70 %.

18.03.2020 р.
Тема: Короткі відомості про фруктозу, рибозу та дезоксирибозy
       1.      Опрацювати § 35, ст. 192-194. 
             2.   Виконати впр. 6-8, ст. 194.

       23.03.2020 р.
Тема: Сахароза, її склад, будова. Фізичні властивості. Поширеність у природі. Хімічні властивості: гідроліз, утворення сахаратів. Добування цукру з цукрових буряків (загальна схема)
1. Опрацювати § 36, ст. 195-197.
2. Виконати впр. 3-4, ст. 197.

24.03.2020 р.
Тема: Крохмаль, його склад. Будова крохмалю. Фізичні властивості. Хімічні властивості: гідроліз (кислотний, ферментативний), реакція з йодом. Біологічне значення крохмалю
      1. Опрацювати § 37, ст. 197-200.
      2. Виконати тестові завдання  https://www.classtime.com/ код сесії zje3yd
      3. Виконати тестові завдання joinmyquiz.com код доступу 889733

25.03.2020 р.
Тема: Целюлоза, її склад. Будова целюлози. Фізичні властивості. Хімічні властивості: окиснення, гідроліз, естерифікація, термічний розклад. Застосування целюлози та її похідних
     1. Опрацювати § 38, ст. 200 - 206.
     2. Виконати впр. https://learningapps.org/display?v=pv57926z220, опрацювати відео.
     3. Виконати тестові завдання  https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=452240
     4. Виконати тестові завдання  https://www.classtime.com/ код сесії d6edwg.

25.03.2020 р.
Тема: Поняття про штучні волокна на прикладі ацетатного волокна. Представлення результатів навчальних проектів «Вуглеводи у харчових продуктах: виявлення і біологічне значення». «Збалансоване харчування» та «Натуральні рослинного походження волокна: їхні властивості, дія на організм людини, застосування»
    1. Подати результат одного з проектів, що зазначені у темі (форма представлення на ваш розсуд).
    2. Виконати вправу https://learningapps.org/2237176.

    3. Виконати тестові завдання joinmyquiz.com код доступу 007284.

Тема: Класифікація нітрогеновмісних органічних сполук
Тема: Нітросполуки, їх склад. Найважливіші представники нітросполук, їх застосування
Тема: Аміни, їх склад, хімічна, електронна будова, класифікація, номенклатура

Тема: Аміни як органічні основи. Взаємодія амінів з водою і кислотами


Немає коментарів:

Дописати коментар