16.03.2020 р.
Тема: Вуглеводи. Класифікація вуглеводів. Глюкоза, її склад,
фізичні властивості й поширеність у природі. Будова глюкози як альдегідоспирту.
Циклічні форми глюкози. Поняття про оптичну ізомерію
- Опрацювати § 34, ст. 187-189
- Виконати впр. 1-4, ст. 191.
17.03.2020 р.
Тема: Хімічні властивості глюкози:
повне і часткове окиснення, відновлення, взаємодія з гідроксидами металічних
елементів, бродіння (спиртове і молочнокисле), етерифікація та етерифікація
1.
Опрацювати § 34, ст.
187-189.
2.
Виконати впр. 5-11, ст. 191-192.
18.03.2020 р.
Тема: Застосування глюкози, її
біологічне значення
2. Розв’язати задачу:
Масова частка крохмалю у картоплі становить 20 %.
Розрахуйте масу глюкози, яку можна добути з картоплі масою 405 кг. Вихід
продукту дорівнює 70 %.
18.03.2020 р.
Тема: Короткі відомості про фруктозу,
рибозу та дезоксирибозy
1. Опрацювати § 35, ст. 192-194.
2. Виконати
впр. 6-8, ст. 194.
23.03.2020 р.
Тема: Сахароза, її склад, будова.
Фізичні властивості. Поширеність у природі. Хімічні властивості: гідроліз,
утворення сахаратів. Добування цукру з цукрових буряків (загальна схема)
1. Опрацювати § 36, ст. 195-197.
2. Виконати впр. 3-4, ст. 197.
24.03.2020 р.
Тема: Крохмаль, його склад. Будова
крохмалю. Фізичні властивості. Хімічні властивості: гідроліз (кислотний,
ферментативний), реакція з йодом. Біологічне значення крохмалю
1. Опрацювати § 37, ст. 197-200.
2. Виконати тестові завдання https://www.classtime.com/ код сесії zje3yd
3. Виконати тестові завдання joinmyquiz.com код доступу 889733
1. Опрацювати § 37, ст. 197-200.
2. Виконати тестові завдання https://www.classtime.com/ код сесії zje3yd
3. Виконати тестові завдання joinmyquiz.com код доступу 889733
25.03.2020
р.
Тема: Целюлоза,
її склад. Будова целюлози. Фізичні властивості. Хімічні властивості: окиснення,
гідроліз, естерифікація, термічний розклад. Застосування целюлози та її
похідних
1. Опрацювати § 38, ст. 200 - 206.
25.03.2020
р.
Тема: Поняття
про штучні волокна на прикладі ацетатного волокна. Представлення результатів
навчальних проектів «Вуглеводи у харчових продуктах: виявлення і біологічне
значення». «Збалансоване харчування» та «Натуральні рослинного походження
волокна: їхні властивості, дія на організм людини, застосування»
1. Подати результат одного з проектів, що зазначені у
темі (форма представлення на ваш розсуд).
Тема: Класифікація нітрогеновмісних органічних сполук
Тема: Нітросполуки, їх склад. Найважливіші представники
нітросполук, їх застосування
Тема: Аміни, їх склад, хімічна, електронна будова,
класифікація, номенклатура
Тема: Аміни як органічні основи. Взаємодія амінів з водою і
кислотами
Немає коментарів:
Дописати коментар