07.04.2020
р.
Тема: Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі. Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості
глюкози. Способи одержання глюкози
1. Опрацювати § 34, ст. 187-189.
2. Виконати впр. 5-11,
ст. 191-192.
14.04.2020 р.
Тема: Глюкоза:
молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози. Способи
одержання глюкози
1. Опрацювати § 23, ст. 135-141.
2. Виконати
тестові завдання https://www.classtime.com/code/3P5WJ6.
3. Виконати тестові
завдання quizizz.com/join?gc=038908.
15.04.2020 р.
Тема: Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули,
гідроліз. Способи одержання сахарози, крохмалю і целюлози
1. Опрацювати § 24, ст. 141-145.
2. Виконати
впр. 181, ст. 145.
22.04.2020 р.
Тема: Практична робота 1. Розв’язування
експериментальних задач.
Завдання практичної роботи ст. 152.
Практичну роботу виконувати на окремому аркуші (вкладемо в зошит для практичних
робіт) https://pidruchnyk.com.ua/381-hmya-popel-kriklya-10-klas.html.
Немає коментарів:
Дописати коментар