28.04.2020 р.
Тема: Особливості
хімічних властивостей амінокислот, зумовлені поєднанням аміно- і карбоксильної
груп. Біполярний йон. Пептиди. Пептидний зв’язок. Пептидна група
1. Опрацювати § 43, ст. 231 - 233.
28.04.2020 р.
Тема: Добування a-амінокислот,
їх біологічне значення
1. Опрацювати § 43, ст. 233.
29.04.2020 р.
Тема: Білки. Білки як
високомолекулярні сполуки. Рівні структурної організації білків
1. Опрацювати § 44, ст. 234 – 236 конспект оформити у вигляді
презентації.
29.04.2020 р.
Тема: Властивості
білків: гідроліз, денатурація, кольорові реакції. Успіхи у вивченні та синтезі
білків. Поняття про біотехнологію
1. Опрацювати § 44, ст. 236 - 237.
Немає коментарів:
Дописати коментар